Här kan du handla presentartiklar med släktvapnet eller andra artiklar som har anknytning till släkten Nordenskiöld.

Under fliken kan du gå in på ”Köp och sälj”, där kan du köpa och sälja föremål som t.ex. klockor, smycken, böcker och kartor med anknytning till släkten Nordenskiöld.

Gruppfoto Släktmöte 2015 (640x356).jpg

Släktfotot 2015
Fredrik Nordenskjöld har tagit släktbilden med alla deltagare på släktmötet 2015 som ni kan köpa för 120 kronor i A4-format. Då ingår ett fraktsäkert kuvert och portot. Alla deltagarna är namngivna.

För mer information och beställning, kontakta Gunilla Nordenskjöld på e-post nordenskjoldgunilla@gmail.com.


Nordenskiölds smycken
Släktföreningen tipsar om en fin julklapp eller present till födelsedag och examen. Ge bort ett vackert smycke med vårt vapen som finns i både silver och guld. Smycket finns som ett hänge i silver/guld, en pin i silver/guld att fästa på kavajslaget, ett par örhängen i silver/guld eller som en slipsnål, endast i guld. I lager finns nu hängen och pins i silver, övriga smycken måste beställas. Storleken är 12 X 8 mm, se bild!

Prislista för smycken
Hänge/pin i silver - 400 kr/st
Hänge/pin i guld - 1.950 kr/st  
Slipsnål i guld - 2.350/st
Örhängen i silver - 650 kr/par  
Örhängen i guld - 4.100 kr/par  

OBS! porto på alla smycken tillkommer. För beställning och övriga uppgifter, kontakta Gunilla Nordenskjöld, nordenskjoldgunilla@gmail.com.

Nyckelring med Nordenskiölds vapen
Nyckelringen är vackert gjord i bronsfärg med läder och kostar 75 kr/st. Nyckelringen är för tillfället slut men kommer in i slutet av 2015.

Vapenringar
Jovenia juveler tillverkar vapenringar med sigillgravyr i olika metaller och med olika stenar. Läs mer på deras hemsida: www.joveniajuveler.se